نحوه نمایش مطالب: تاریخ | امتیاز | بازدیدها | نظرات | الفبایی
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 3857
  • نويسنده: administrator
  • تاريخ: 6 دی 1394
6 دی 1394

اصلاح اسلاید درس هوش

دسته بندی: مطالب مرتبط

اسلاید شماره 2 درس هوش مصنوعی بروز شده است
و نیاز به عضویت جهت دریافت اسلایدها نیست
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 2121
  • نويسنده: saeedjafari
  • تاريخ: 2 آذر 1393
2 آذر 1393

آموزش session

دسته بندی: مطالب مرتبط

session متغیری هست که در سمت سرور ایجاد می شود همچنین برای هر کاربر یکبار این متغیر ایجاد می شود تا موقعی که session (جلسه) این کاربر تما م نشود این متغیر فقط برای همین کاربر در حافظه سرور باقی می ماند یعنی تا موقعی که کابر مرورگرش را نبسته و یا اینکه مقدار timeout اش که در web.config تنظیم کرده ایم تمام نشده باشد

مثلا در صفحه ای در page_Load شما یک متغیر از نوع Session به نام مثلا name و یا هر نام دیگر درون سرور در نظر گرفته اید و مقدار آن را محمد قرار داده اید

1
2

session["name"] = "محمد";


با این کار هر کاربری که این صفحه را باز می کند یک متغیر به نام name و با مقدار محمد برای او در نظر گرفته می شود. (به کاربردهای واقعی این مثال فکر کنید مثلا ذخیره تاریخ ورود کاربران به سیستم درون متغیر session و ....... چون کاربران مدام بین صفحات سایتتان جابجا می شوند شما نمی توانید در صفحه مثلا اولین صفحه سایتتان متغیری تعریف کنید و در تمام لحظاتی که کاربر دارد دیگر صفحات سایتتان را پیمایش می کند مقدار آن را در همان صفحه اول برای این کاربر نگه دارید چون تا موقعی که صفحه postback می شود مقدار متغیرهایش از بین می رود)

ابر تگ‌ها: session, asp.net

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 5012
  • نويسنده: administrator
  • تاريخ: 5 آبان 1393
5 آبان 1393

تنظیمات Visual Studio 2013 جهت فعالسازی Asp.net Configuration

دسته بندی: مطالب مرتبط

جهت تنظیمات Visual Studio 2013 جهت فعالسازی Asp.net Configuration (دسترسی به صفحه Web Site Administration Tool )
مراحل زیر را دنبال نمایید:
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 2599
  • نويسنده: saeedjafari
  • تاريخ: 5 آبان 1393
5 آبان 1393

ASP.NET چیست؟ RTF

دسته بندی: مطالب مرتبط

ASP.NET فراتر از یک نسخه تکمیل شده در مقایسه با نسخه قبلی خود یعنی ASP کلاسیک است. ASP.NET یک محیط کامل جهت پیاده سازی نرم افزارهای تحت وب است. با اینکه ASP.NET از لحاظ گرامر با ASP کلاسیک شباهت هائی را دارد ولی تکنولوژی فوق با ارایه یک مدل جدید برنامه نویسی بهمراه زیر ساخت های لازم امکان ایجاد نرم افزارهای تحت وب را با امنیت و استحکام بیشتر فراهم می آورد.

ASP.NET برخلاف ASP کلاسیک ترجمه می گردد. در محیط دات نت می توان با استفاده از هر یک از زبانهای برنامه نویسی حمایت شده نظیر: Visual Basic.Net/c#/Jscrip.Net اقدام به نوشتن برنامه ها نمود. برنامه های ASP.NET از تمامی توان و پتانسیل های ارایه شده توسط دات نت استفاده می نمایند.

در ASP.NET می توان از ویرایشگرها ی ویژوال و سایر ابزارهای برنامه نویسی نظیر ویژوال استودیو دات نت استفاده نمود. پیاده کنندگان نرم افزارهای تحت وب به کمک ASP.NET می توانند از دو تکنولوژی عمده فرم های وب (Web Forms) و سرویس های وب (Web service) برای ایجاد نرم افزار استفاده نمایند.
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 1562
  • نويسنده: saeedjafari
  • تاريخ: 5 آبان 1393
5 آبان 1393

چرا ASP.Net را انتخاب کنیم؟ RTF

دسته بندی: مطالب مرتبط

نسل جدید زبان‌های برنامه‌نویسی به این دلیل تولید می‌شود که زبان‌های قدیمی‌تر دارای امکانات محدود بوده و یا قدرت استفاده از تکنولوژی‌های فعلی را بصورت مطلوب ندارند. ASP.Net نسل جدیدی از ASP بوده که توسط شرکت مایکروسافت عرضـه گردیده است. ASP.Net اولین سیستم جامع برای برنامه‌نویسی تحت وب (اینترنت) است که از مراحل سطح پایین آن یعنی زبان ماشین تا بالاترین سطح آن که برنامه‌نویسی ویژوال می‌باشد برای استفاده در اینترنت و شبکه های محلی طراحی شده‌است. بزرگترین مزیت آن در برابر سیستم‌های دیگر، امکانات اینترنت آن است. از ASP.Net می‌توان در طراحی و تولید سایت‌های وب اینترانت کوچک یک شرکت و نیز سایت‌های وب تجاری خیلی بزرگ استفاده نمود. مهمترین نکته‌ای که در طراحی این محصول درنظرگرفته‌شده‌است، استفاده‌ی آسان، کارآیی بالا و نیز قابلیت فوق‌العاده این نرم‌افزار است.

ASP.Net، یک زبان برنامه نویسی run time است. ساختار آن بر اساس Framework بوده که تمام لایه‌های برنامه نویسی را در بالای سیستم عامل دربرگرفته‌است. این تمامی تکنولوژی های موجود از طرف مایکروسافت و سایر شرکت ها را شامل می‌شود. در .Net تمام اعمال تخصیص حافظه و سازماندهی فایل به عهده‌ی .Net Framework است. همین باعث می‌شود تا بتوان برنامه‌ای را که به سیستم عامل متکی نمی‌باشد ، نوشت. اما قلب Framework، CLR می‌باشد. مسؤول اجرای فایل‌ها، فراخوانی آنها به حافظه و کمپایل‌کردن آنها به زبان MSIL است. سپس کدهای IL در هنگام اجرا، توسط برنامه‌ی کمپایلر Just-in-time به زبان ماشین تبدیل می‌شود. این بدان معنی است که در .Net دو مرحله برای کمپایل‌شدن وجود دارد. اولین مرحله وقتی است که برنامه به IL کمپایل شود که این کد کمپایل‌شده، وابسته به سیستم عامل نمی‌باشد. مرحله‌ی دوم زمان اجرا است که کمپایلر Just-in-hime کد IL را برای اجرا به زبان ماشین ترجمه می‌کند.
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 2402
  • نويسنده: administrator
  • تاريخ: 28 مهر 1393
28 مهر 1393

تمرین 1 - اسمبلی و زبان ماشین

دسته بندی: مطالب مرتبط

تمرین 1 درس اسمبلی و زبان ماشین را از لینک زیر دریافت نمایید:

تمرین 1 - اسمبلی
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 2580
  • نويسنده: saeedjafari
  • تاريخ: 9 اردیبهشت 1392
9 اردیبهشت 1392

وب معنایی چیست و چگونه کار میکند؟

دسته بندی: مطالب مرتبط

وب معنایی یا وب معنی‌نگر(به انگلیسی: Semantic web) را می‌شود فضایی جهانی از جنس محاسبات هوشمند ماشینی تصوّر کرد که در آن تمامی کتاب‌ها، کتاب‌خانه‌ها دانشها، دانش‌نامه‌ها و پایگاه‌های دانش (Knowledge bases) به صورتی معنی‌گرا و با توانایی درک مفهومی همدیگر در کنار هم قرار خواهند گرفت. آقای تیم برنرز لی، که معروف به پدر وب است، آینده وب را بصورتی بیان کرده که بر خلاف وب کنونی فقط توسط انسانها قابل فهم نباشد بلکه توسط ماشین ها نیز قابل درک و پردازش است. ایده وب معنی‌نگر نیز از همین نکته منشا می‌گیرد.

وب معنایی چیست و چگونه کار میکند؟


در زیر سه تعریف مختلف از وب معنی‌نگر ارائه شده است:

- پروژه‌ای با هدف ایجاد رسانه‌ای جهانی برای رد و بدل کردن اطلاعات بصورتی که برای کامپیوتر قابل فهم و پردازش باشد.
- وب معنی‌نگر، شبکه‌ای از اطلاعات در مقیاس جهانی است به نحوی که پردازش آنها توسط ماشین ها به سادگی امکان پذیر است.
- وب معنی‌نگر شامل داده‌های هوشمند وب است که توسط ماشین ها قابل پردازش است.

هر چند نزدیکی به تحقّقّ ایجاد چنان فضایی محتاج پیشرفت‌هایی جدید و کلّی‌نگرانه در بسیاری از زمینه‌های مهندسی، ریاضی، هوش مصنوعی، و به ویژه در زبان‌شناسی، فلسفه، و بسیاری از معارف دیگر انسانی خواهد بود، گام‌های اوّلیّه در این سمت برداشته شده است.


برنامه‌نویسی و ایجاد
به منظور ساخت و ایجاد نرم‌افزارهای کاربردی برروی وب معنی‌نگر برنامه‌نویسان باید سه عامل گوناگون را با یکدیگر جمع و هماهنگ نمایند:

- زبان اصلی برنامه‌نویسی مثل جاوا یا سی‌شارپ
- زبان وب معنی‌نگر مثل آردی‌اف و آوُ‌ل
- پروتکل‌های وب نظیر اچ‌تی‌تی‌پی و سُوپ

ابر تگ‌ها: وب معنایی